125g smør eller margarine
300g sukker
3 æg
300g mel
1 tsk bagepulver
2 tsk vanillesukker
4 spsk kakao
2 dl mælk.
Glasur:
100 g smør
2 spsk kakao
2 spsk flormelis
Smør og sukker røres (du kan evt. smelte smøret) hvidt og skummende. Tilsæt æggene et af gangen. Bland mel, bagepulver, kakao & vanillesukker og tilsæt dette skiftevis med mælken. Hæld dejen i en smurt bradepande, ca 20 x 30 cm. og bag kagen ved 180° i ca. 35min (Tjek alligevel til den efter 20min, da den godt kan være færdig der, afhængig af din ovn).
Smørret til glassuren smeltes halvvejs og irøres kakao og flormelis. Rør det godt sammen, tilsæt evt. lidt vand (giver en bedre konsistens). Til sidst skal du bare smøre glassuren over den lunkne kage. Personligt kan jeg godt lide at putte krymmel på, men det er langt fra nødvendigt for kagen.
Resultatet burde se nogenlunde sådan her ud. Drengene slikkede nærmest bradepanden af for de sidste krummer. De er så søde! hahah.
xoxo. Helena.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar